팝송으로 영어배우기

팝송으로 영어배우기

BEST 게시글

JustinBieberLoveYourself

영쌤1 0 365 2 08.26 13:30

Justin Bieber- Love Yourself

For all the times that you rain on my parade

너가 나의 축제에 비를 내린 모든 시간 동안

And all the clubs you get in using my name

그리고 내 이름을 사용해서 들어간 클럽들

You think you broke my heart,

너는 너가 내 마음을 다치게했다고 생각하지

oh girl for goodness sake

무슨 말도안돼는 소리야

You think I'm crying, on my own

너는 내가 혼자서 울고있다고 생각하지

well I ain't

근데 아니야

And I didn't wanna write a song

나는 곡을 쓰기 싫었어

'cause I didn't want anyone thinking I still care

왜냐면 누군가가 내가 아직도 널 신경쓴다고 생각하는게 싫어서

I don't but, you still hit my phone up

나는 신경안쓰는데 너는 내 핸드폰을 울리잖아

And baby I be movin' on

나는 이미 정리했어

and I think you should be somethin' I don't wanna hold back,

그리고 나는 너를 붙잡고 있고 싶지 않아

maybe you should know that

너는 그거 정도는 알아야하지 않을까

My mama don't like you and she likes everyone

우리 엄마는 모두를 좋아하는데 너를 싫어하셨어

And I never like to admit that I was wrong

나는 내가 틀렸다는 것을 인정하는 것을 안좋아했지

And I've been so caught up in my job, didn't see what's going on

나는 내 일하는데 너무 바빠서 무슨 일이 일어나는지 몰랐어

And now I know, I'm better sleeping on my own

근데 지금은 알아 나는 혼자 자는게 나은 것같아

'Cause if you like the way you look that much

왜냐면 너가 그렇게 생긴게 너무 좋다면

Oh baby you should go and love yourself

그냥 가서 너 자신을 사랑해

And if you think that I'm still holdin' on to somethin'

그리고 내가 아직도 미련이 남았다고 생각하면

You should go and love yourself

그냥 너 자신을 사랑해

But when you told me that you hated my friends

너가 내 친구들이 싫다고 얘기했을 때

The only problem was with you and not them

문제점은 너였지 그들이 아니였어

And every time you told me my opinion was wrong

나의 의견이 틀렸다고 말해 주고

And tried to make me forget where I came from

내가 어디서 왔는지 잊게 만들었지

And I didn't wanna write a song

나는 곡을 쓰기 싫었어

cause I didn't want anyone thinking I still care

왜냐면 누군가가 내가 아직도 널 신경쓴다고 생각하는게 싫어서

I don't but, you still hit my phone up

나는 신경안쓰는데 너는 내 핸드폰을 울리잖아

And baby I be movin' on

나는 이미 정리했어

and I think you should be somethin'I don't wanna hold back,

그리고 나는 너를 붙잡고 있고 싶지 않아

maybe you should know that

너는 그거 정도는 알아야하지 않을까

My mama don't like you and she likes everyone

우리 엄마는 모두를 좋아하는데 너를 싫어하셨어

And I never like to admit that I was wrong

나는 내가 틀렸다는 것을 인정하는 것을 안좋아했지

And I've been so caught up in my job, didn't see what's going on

나는 내 일하는데 너무 바빠서 무슨 일이 일어나는지 몰랐어

And now I know, I'm better sleeping on my own

근데 지금은 알아 나는 혼자 자는게 나은 것같아

'Cause if you like the way you look that much

Oh baby you should go and love yourself

And if you think that I'm still holdin' on to somethin'

You should go and love yourself

그냥 너 자신을 사랑해

For all the times you made me feel small

내가 작아보이게 느끼게했던 순간들

I fell in love, now I feel nothin' at all

나는 사랑에 빠졌는데 지금은 아무것도 느끼지 못해

I never felt so low when I was vulnerable

난 그렇게 자존감이 낮게 느껴본적이 없어

Was I a fool to let you break down my walls?

너가 나의 마음의 벽을 허물게 납둔 나는 얼마나 바보야?

----------------------------------------------------

오늘도 열공한 당신!

참 잘하셨어요. GOOD JOB
하루 1분만 투자하면 영어가 더 재밌어질거예요.
친구, 가족, 지인에게 공유해주세요. 
함께 공부하면 즐거움이 배가 된답니다. 

(공유버튼은 하단우측에 있습니다)

저희 '영어공부 혼자하기'가

조금이라도 도움이 되셨다면 
10초만 도와주세요.
별점과 리뷰는 저희에게 큰 힘이 됩니다.

Thank you

Comments

기초영어회화
팝송으로 영어배우기
영단어&공부비법