팝송으로 영어배우기

팝송으로 영어배우기

BEST 게시글

Regent'sParkBrunoMajor

영쌤1 0 179 0 08.18 12:00

I must have sent four hundred poems

400의 시들을 써 보냈어요

On the way you used to smile at me

당신이 나를 보며 미소 짓는 모습에 관한

I used to write them for you daily

당신을 위해 매일 시를 쓰곤 했어요

But my thumbs are running dry lately

하지만 요즘 난 뭘 써야 할지 모르겠어요

No one wants to hear a song

아무도 원치 않을 거예요

About the bitch that broke my heart

내게 상처 준 사람에 대한 노래는요

I should have listened to my mama

어머니의 말씀을 들었어야 했어요

She saw through you from the start

어머니는 처음부터 당신을 꿰뚫어 보았죠

But now we're here in Regent's Park

우린 지금 리젠트 공원에 있어요

Amongst the flowers and I wish it would rain

꽃들에 둘러싸인 채, 그리고 난 비가 왔으면 좋겠네요

'Cause in the sun, you look so lovely

햇살 아래, 당신이 너무 사랑스러워서

That I'm falling for you over again

또다시 반할 것 같거든요

Since I have nothing left to say

이젠 더 할 말이 없어요

That will make you change your mind

당신의 마음을 돌릴만한

I'll say good bye on a beautiful spring day

오늘 나는 이별을 말할 거예요, 이 화창한 봄날에

It was a place not too dissimilar to this one

그곳은 이 공원과 크게 다르지 않았죠

Where I first saw your face

당신을 처음 보게 된 곳.

You look like home, sat all alone

당신은 집과 같아요, 혼자 우두커니 서있는

I should have found somebody cheaper to chase

난 덜 힘든 상대를 찾았어야 했어요

Tragically, nobody told me

비참하게, 아무도 말해주지 않았죠

How expensive you would be

당신이 얼마나 힘든 사람일지

I lost more than money, dear

난 돈보다 많은 걸 잃었어요, 그대여

You knocked the swagger out of me

당신은 나의 당당함을 가져갔어요

But now we're here in Regent's Park

우린 지금 리젠트 공원에 있어요

Amongst the flowers and I wish it would rain

꽃들에 둘러싸인 채, 그리고 난 비가 왔으면 좋겠네요

'Cause in the sun, you look so lovely

햇살 아래, 당신이 너무 사랑스러워서

That I'm falling for you over again

또다시 반할 것 같거든요

Since I have nothing left to say

이젠 더 할 말이 없어요

That will make you change your mind

당신의 마음을 돌릴만한

(Make you change your mind)

(당신의 마음을 돌릴)

I'll say good bye on a beautiful spring day

오늘 나는 이별을 말할 거예요, 이 화창한 봄날에

----------------------------------------------------

오늘도 열공한 당신!

참 잘하셨어요. GOOD JOB
하루 1분만 투자하면 영어가 더 재밌어질거예요.
친구, 가족, 지인에게 공유해주세요. 
함께 공부하면 즐거움이 배가 된답니다. 

(공유버튼은 하단우측에 있습니다)

저희 '영어공부 혼자하기'가

조금이라도 도움이 되셨다면 
10초만 도와주세요.
별점과 리뷰는 저희에게 큰 힘이 됩니다.

Thank you

Comments

기초영어회화
팝송으로 영어배우기
영단어&공부비법